Telefonos Panel

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan működik az EgészségPanel tagság?

Íme, néhány kulcsfontosságú információ az EgészségPanel tagságról:

 • A tagsági regisztráció ingyenes.

 • Azon a címen kell regisztrálnia, amelyen jelenleg túlnyomórészt él. Ha elköltözik az adott címről, tájékoztasson minket, hogy továbbra is releváns kutatásokkal keressük meg.

 • Ha nem akar többé tag lenni, bármikor törölheti a profilját – ezzel azonban elveszti a szerzett pontokat.

 • A tagok adatai szigorúan bizalmasak, és egy biztonságos, kódolt adatbázisban tároljuk őket. Ha bejelentkezik, vagy bármilyen műveletet végez a weboldalunkon, a szerverünket SSL technológiával (Security Socket Layer) kódolt kapcsolaton keresztül éri el. Az SSL egy kódolási módszer, ami a kommunikációs csatorna biztonságáért felel, és lehetővé teszi a szerver azonosítását – ez a ma létező egyik legbiztonságosabb technológia. Sosem adjuk tovább személyes adatait vagy elérhetőségét harmadik félnek, tehát nem kell aggódnia a levélszemét miatt.

 • Minden felmérésre adott válasza anonim módon van feldolgozva. Ennek értelmében sem mi, sem klienseink nem kapcsolják össze nevét az adott válaszokkal. A kétféle adatot külön tároljuk.

 • Ha nincs ideje, vagy nem szeretne részt venni egy felmérésen, egyszerűen csak jelezze operátorunknak, vagy kérje meg, hogy egy Ön által megadott időpontban hívja vissza – a részvétel mindig opcionális.

 • A kérdőívekre adott válaszok által szerzett pontoknak pénzben mért értékük van, és bizonyos szám felett beválthatók. Egy értékesebb jutalom eléréséhez folyamatosan gyűjtheti a pontokat.

 • A pontokat beválthatja utalványokra, készpénzre vagy jótékonysági adományokra – itt láthatja az egyes jutalmakat.

Hogyan gyűjthetek több pontot?

A következő tevékenységekre kap pontot:

 • Regisztráció megerősítése (100 pont)

 • Barátok meghívása a panelbe (400 illetve 600 pont) minden barát után, aki megerősíti regisztrációját, és legalább egy kérdőív kitöltésében sikeresen részt vesznek az életkoruktól függően. Jelenleg a legmagasabb pontszámmal a legfiatalabb válaszadók ajánlását honoráljuk, akik 18-27 évesek (600), illetve a 28-35 éveseket (400). Kérjük, vegye figyelembe, hogy havonta összesen 20 főt, évente legfeljebb 100 személyt hívhat meg a panelbe. A pontokat jóváírjuk a pontgyűjtő számláján, amint a meghívott barát az első kérdőívet teljesen kitöltötte. Ezzel az intézkedéssel a hamis e-mail címekkel és telefonszámokkal való csalást szeretnénk megelőzni, és a panel egységét megőrizni.

 • Természetesen kérdőívek kitöltésével is szerezhet pontokat (a pontok száma a kérdőív hosszúságától függ, de átlagosan 100-300 pont között mozog). Minél több kérdőívre válaszol egy adott évben, annál több pontot kap egy adott kérdőívért cserébe. A kérdőív kitöltése után a pontok 24 órán belül jelennek meg a pontgyűjtő számláján.

 • Minden 3. kérdőív után +500 jutalompontot adunk, a 6. után pedig +2000 pont érkezik a gyűjtőszámládra. A 6. kérdőív után a gyűjtés újrakezdődik.

 • A kezdő szint az ezüst csillagos válaszadói szint, az első kérdőív kitöltéséig.

 • A 2. kérdőívtől kezdődően arany fokozatú kitöltővé válsz

 • A 6. kitöltött kérdőív után (a regisztrációdtól számítva) a Kérdőívek királya, ez a VIP fokozat.

Hogy működik a pontok beváltása?

Ha már kiválasztotta a jutalmát, menjen tovább, és fejezze be a megrendelési eljárást a weboldalon.
(1 pont=1 Ft)
A jutalomtól függően az eljárás kissé változhat, amiről az alábbiakban olvashat:

 • Az elektronikus utalványokat a rendeléstől számított egy héten belül, a postai úton küldött utalványokat a rendeléstől számított 30 napon belül küldjük el.

 • A jótékonysági adományokat a rendelést követő hónap elején utaljuk át a szervezetnek a neve és e-mail címe megadásával.

Ha bármilyen segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!


Miért van szükségük olyan sok adatra rólam?

A kérdőív témájától és a megbízást adó kliens előírásaitól függően minden megkérdezésnél egy bizonyos célcsoportra van szükségünk. Egyes megkérdezések csak férfiakat vagy csak nőket céloznak meg, vagy pedig egy bizonyos régióban élő vagy bizonyos életkorú személyeket – tehát minél több demográfiai adatunk van Önről, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy az Ön számára releváns felmérésekhez kap meghívást, és több pontot gyűjthet!